megoldasok2_new

Cégünk mindig is törekedett arra, hogy gyártófüggetlen megoldásokat szállítson. Célunk, hogy a problémákat megoldjuk ehhez pedig nem elég egyetlen gyártó termékpalettája sem. Kollégáink folyamatosan továbbképzéseken vesznek részt, új termékeket vizsgálnak meg, követik a világban zajló napi eseményeket, hogy az igényeknek megfelelően mindig naprakészek és a legújabb technikák ismeretének a birtokában legyenek. Ennek a hozzáállásnak köszönhetően a probléma központú szemlélet, amelynek köszönhetően mindig az ügyfelek számára legideálisabb megoldást tudjuk garantálni.
biztonsagmenedzsment
A többi IT biztonsági ágazat mindegyikéhez kapcsolódik, előkészítője, fenntartója vagy éppen a felügyelője a biztonságmenedzsment.
halozat
A különféle számítógépes hálózatok, vezetések és vezeték nélküli kommunikációs vonalak védelme számít az információbiztonság egyik alap pillérének.
endpoint
Kliens oldalról eleinte csak egy-egy munkaállomást, szervert kellett megfelelő védelemmel ellátni, az élet előre haladásával újabb típusú végpontok és veszélyforrások jelentek meg.

informacio
A közéletben megjelenő „adatvédelmi törvény”, „titokminiszter” és megannyi más kelléke révén az átlag emberek fejében is ott van így vagy úgy.
jogosultsag
Egy szervezet informatikai infrastruktúrájában az összes hozzáférési típus (hálózati-, adat-, személyi-) számára szükséges kontrollokat kifejleszteni és betartani

Back to Top